Arda Turan dobio zatvorsku kaznu!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arda Turan dobio zatvorsku kaznu!

Problematični Turčin nije mogao da izbegne ruku pravde.

Nekadašnji fudbalera Atletika i Barselone Arda Turan danas je dobio kaznu zatvora od dve godine i osam meseci.

Član Bašakšehira je prošle godine nasrnuo na poznatog turskog pevača Berkaja Šahina i njegovu suprugu kojoj je nedolično dobacivao u noćnom klubu.

Fudbaler je pretukao Šahina ispred diskoteke, ali je nakon toga otišao u bolnicu sa pištoljem u ruci i molio pevača da ga ubije zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga što je uradio.

Ubrzo je podneta tužba, pa će Turan odgovarati zbog nelegalnog nošenja vatrenog oružja, pucanja iz pištolja, lakših telesnih povreda i širenja straha i panike.

Ono što je olakšavajuća okolnost za turskog fudbalera jeste da je kazna uslovna, odnosno da važi jedino ukoliko ponovi iste prekršaje u narednih pet godina.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler Barselone Turan osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu

Izvor: Danas, 11.Sep.2019

Fudbaler Barselone Arda Turan osudjen je danas na uslovnu kaznu od dve godine i osam meseci, pošto je pucao iz pištolja i izazivao strah i paniku, kao i za posedovanja oružja bez dozvole i namerno nanošenje povreda. Članak Fudbaler Barselone Turan osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.