Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 10:58

Ararat juri voz za evropska takmičenja

Poslednja utakmica ligaškog dela šampionata u Jermeniji pre podele na plej-of i plej-aut (16.30)

Fudbal se vratio u Jermeniju posle poduže pauze, a mnoge stvari u gornjem delu tabele u trenutku prekida nisu bile razrešene. Dobra stvar je što se sam prekid desio pred poslednje kolo ligaškog dela šampionata, te da je pre toga već bilo jasno koji timovi će se boriti za Evropu, a koji će morati da strepe.

Zbog ogromnih problema, Jerevan je istupio iz takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i tako će svakom timu do kraja kojem je po rasporedu da igra protiv njih pisati pobeda za zelenim stolom. U donjem delu tabele završili su još Gandžasar, Urartu i pomalo iznenađujuće, ekipa Pjunika.

Tako će se za mesto pod evropskim suncem boriti trenutno prvoplasirana Ararat-Jermenija, zatim Lori, Alaškert, Noa, Širak i Ararat. Za sada deluje da je Ararat-Jermenija najozbiljniji kandidat za prvo mesto, mada je od Lorija odvajaju samo četiri boda. Inače, prvih šest timova na tabeli nalaze se u razmaku od svega osam bodova, što će ostati slučaj i nakon današnjeg meča, bez obzira na njegov ishod.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U njemu će se Ararat faktički boriti da prekine nešto lošiju seriju rezultata i dođe do vrednih bodova u borbi za Evropu protiv Urartua, koji je „siguran“ za donji deo tabele (16.30). Trijumfom nad nešto slabijim gostom, Ararat bi se domogao deobe trećeg mesta na tabeli sa Alaškertom, a to mesto donosi kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ali ono što se Araratu nimalo neće dopasti jeste pogled na međusobni skor. On kaže da je ovaj tim nema pobedu protiv Urartua na poslednjih devet duela tokom kojih je današnji gost slavio na ukupno osam, dok je samo jednom bilo nerešeno. Pritom, susreti nisu obilovali velikim brojem pogodaka.

JERMENIJA 1 – 18. KOLO

Subota

Širak – Lori 1:2 (0:1)

Pjunik – Ararat-Jermenija 0:3 (0:3)

Nedelja

Alaškert – Noa 0:1 (0:0)

Ponedeljak

16.30: (1,70) Ararat (3,50) Urartu (4,80)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.