Arapi tvrde - Juventus spremio ogroman novac, obara svetski rekord?

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arapi tvrde - Juventus spremio ogroman novac, obara svetski rekord?

Zvuči nerealno, ali tako se govorilo i proteklog leta...

Sky News Arabia je šokirala danas fudbalski svet tvrdnjom da torinski klub želi Mohameda Salaha na naredno leto!

Dalje se navodi da su italijanski šampioni spremni da ponude do 200 miliona evra za usluge egipatskog ofanzivca koji briljira u Liverpulu.

Salah je jula 2017. godine prešao iz Rome u redove kluba sa Enfilda, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je do sada u 86 utakmica postigao 64 golova.

Iako ovi navodi zvuče potpuno nemoguće donekle se poklapaju sa vestima koje stižu iz torinskog kluba.

Naime, Italijani su odlučili da prodaju deo akcija kluba koji će prema njihovim očekivanjima doneti preko 100 miliona evra klubu što bi omogućilo "Staroj dami" veliki transfer na predstojeće leto.

Za sada zvuči neverovatno, ali tako se mislilo i za dolazak Kristijana Ronalda prethodnog leta. Čelnici "Bjankonera" su u par navrata potvrdili da su kadri za dovođenje najvećih fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Na pomolu velika trampa između Juventusa i Liverpula, Siti sreću kvari?

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2019, 13:06

Pravo je pitanje ko bi najbolje prošao u ovom scenariju...Kao grom iz vedra neba, arapski Skaj njuz je objavio da Juventus želi da dovede fudbalera Liverpula Mohameda Salaha...Italijani su očigledno krenuli u dobrom pravcu da obezbede novac, a Tutosport navodi da bi velikom trampom mogli da "ubiju"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.