Aragones produžio ugovor

Izvor: B92, 19.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aragones produžio ugovor



Selektor reprezentacije Španije Luis Aragones produžio je ugovor sa Fudbalskim savezom te zemlje (RFEF) na još dve godine.

Aragones je bio u centru pažnje medija zbog niza loših rezultata "Crvene furije", ali je umesto otkaza dobio – novi ugovor.

"Potpisao je u utorak produžetak ugovora, koliko ja znam", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Španije Anhel Marija Viljar za sajt Marke.

"Svi detalji su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još ranije usmeno dogovoreni, a i to je podjednako validno kao i pisani ugovor. Ne bi bilo pametno da nastavi da se bavi tim poslom, ako se ne slažemo", dodao je Viljar.

Aragonesov je prvi ugovor sa Savezom istekao je posle Svetskog prvenstva u Nemačkoj, na kojem je njegova selekcija bila prva u grupi, ali je izgubila u osmini finala od Francuza, kasnijih finalista. Aragones je opred šampionat tvrdio da će podneti ostavku ako tim ne uđe bar u četvrtfinale.

U ovom kvalifikacionom ciklusu Španci su poraženi od Severne Irske (3:2) i Švedske (2:0) i zauzimaju tek peto mesto u grupi F. Posle poraza u Severnoj Irskoj on je ponovo ponudio ostavku, ali je odustao od te namere.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.