Izvor: Piplmetar.rs, 16.Apr.2023, 23:30

Apsolutni hit

Fudbaleri Klermona pobedili su Anže sa 2:1 (2:1) posle preokreta u 31. kolu francuske Lige 1.
Nije bilo atraktivnih utakmica u nedeljnom terminu u 15 sati kada je Liga 1 u pitanju, ali jeste situacija koja se vrlo brzo proširila društvenim mrežama.
Ona se dogodila na stadionu „Gabrijel Monpie“ gde je Klermon ugostio Anže i bio u zaostatku posle 28 minuta igre kada je asistenciju Nabila Bentaleba realizovao Unu. Potom je usledio jedanaseterac za domaće igrače i to pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << delom tribine gde su bili navijači Anžea. Kako bi dekoncentrisali izvođača Grejona Kjeia oni su spustili svoje pantalone i pokazali mu zadnjice.
Kjei je bio precizan za izjednačenje, a zatim je takođe s penala Muhamed Čam doneo preokret domaćima koji je do kraja odoleo sa igračem manje čitavo poluvreme. U finišu su zaradili i drugo isključenje.
Golovima Džubala i Da Koste, Okser je na svom terenu pobedio Nant (2:1) kojem pogodak Mustafe Mohameda nije bio dovoljan da dođu do bodova.
La Duron je u 12. minutu postigao jedini meč u pobedi Bresta nad Nicom od 1:0, a Kevin Gameiro, Habib Dijara i Juito Suzu

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

LUDE SCENE STIŽU IZ FRANCUSKE: Fudbaleri izvodili penale, a navijači im pokazivali zadnjice kako bi ih zbunili! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2023, 19:30

Neverovatno! Fudbaleri Klermona pobedili su juče ekipu Anžea u 31. kolu Lige 1 rezultatom 2:1. Anže je poveo sa 1:0, ali je Klermon golovima sa bele tačke još u prvom poluvremenu uspeo da preokrene rezultat. Međutim, svet je obišla fotografija navijača Anžea koji su skinuli donji deo odeće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.