Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 19:48

Apić novi centar Budućnosti

Doskorašnji član Igokee Dragan Apić, novi je centar podgoričke Budućnosti. Srpski košarkaš napustio je tim iz Laktaša nakon samo 11 dana.
Apić je vrlo brzo napustio redove Igokee, u kojoj se zadržao samo 11 dana.

"Došlo je do sporazumnog raskida saradnje. Igrač je dobio višestruko bolju ponudu koja se ne odbija, a mi ne želimo da mu stojimo na putu. Želimo mu svu sreću." poručio je generalni menadžer tima iz Laktaša Igor Dodik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Apićev prelazak u ekipu podgoričke Budućnosti saopštio je njegov agent Miodrag Ražnatović.
Dragan Apić ima 24 godine i igra na poziciji centra. Karijeru je počeo u Vršcu, potom igrao za Crvenu zvezdu, FMP, Lokomotivu i Burgos, pre nego što je prešao u Igokeu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.