Anži doveo Spahića na pozajmicu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2013, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anži doveo Spahića na pozajmicu

Španski prvoligaš Sevilja saopštio je da će odbrambeni igrač Emir Spahić do kraja sezone igrati na pozajmici u ruskom Anžiju.
(FOTO: balkan-sport.net)
Prema dogovoru dva kluba, tim iz Mahačkale će na leto imati pravo prvenstva pri eventualnom otkupu Spahićevog ugovora.
Spahić je u Sevilju došao 2011. godine iz Monpeljea, a za španski klub odigrao je 44 prvenstvene utakmice i postigao jedan gol.
On je već igrao u Rusiji, pošto je od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 2004. do 2009. godine bio član Šinjika iz Jaroslava i moskovskih timova, Torpeda i Lokomotive.
Spahić je za selekciju Bosne i Hercegovine do sada odigrao 61 utakmicu i dao tri gola.
Njegova nova ekipa, Anži trenutno zauzima drugo mesto na tabeli ruske Premijer lige sa dva boda manje od moskovskog CSKA.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anži doveo Spahića na pozajmicu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2013

SEVILJA - Španski prvoligaš Sevilja saopštio je večeras da će odbrambeni fudbaler Emir Spahić do kraja sezone igrati na pozajmici u ruskom Anžiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Anži doveo Spahića

Izvor: Sportal.rs, 26.Feb.2013

Emir Spahić će do kraja sezone igrati za Anži iz Mahačkale. Defanzivac iz Bosne Hercegovine biće na pozajmici, a ukoliko ispuni očekivanja člana ruske Premijer lige postoji mogućnost otkupa ugovora od Sevilje.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.