Antonio Braun se vraća u NFL

Izvor: B92, 22.Okt.2020, 20:01

Antonio Braun se vraća u NFL

Antonio Braun, čuveni vajd risiver, uskoro se vraća u NFL.

Antonio Braun je prošle godine bio glavna sportska vest mesecima, a suspenziju je zaradio od lige zbog optužbi za silovanje.

Budući da mu suspenzija uskoro ističe, određeni broj NFL ekipa javlja se da mu ponudi ugovor kako bi pojačao njihov roster.

Sijetl Sihoksi su glavni kandidati za njegov potpis, kako prenose američki mediji, a pošto se radi o timu koji ima 5 pobeda posle 5 odigranih utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Braun bi stigao u ekipu koja planira da se bori za titulu.

Tim Pita Kerola nije jedina koja želi Antonio Brauna, videćemo ko će se sve uključiti u trku, a interesantno je da Baltimor Rejvensi ne žele Brauna, iako su pre par meseci njihovi igrači zajedno trenirali sa Antoniom.

Braun je u karijeri igrao za Pitsburg Stilerse, Ouklend Rejderse (nikada na zvaničnom meču, otišao neposredno pred početka sezone) i Nju Ingland Patriotse.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.