Izvor: Blic, 11.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Sačekaću još malo!

Antić: Sačekaću još malo!

Nema mira u Partizanu. Došao je novi predsednik, novi trener je juče izvršio prozivku, Radomir Antić je vraćen u klub, rekli bi neupućeni - teče med i mleko. Izostanak našeg proslavljenog stručnjaka sa sastanka Upravnog odbora, međutim, zatalasao je ionako nemirno more u Humskoj.

- Šta da vam kažem, imali smo u utorak dug razgovor predsednik kluba Popović i ja - počinje priču Antić. - Mnogo toga smo rekli jedan drugom, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne bih da upoznajem javnost sa tokom i sadržajem razgovora.

U javnosti se napravila podela na vaše kandidate za trenera i kandidate jednog dela rukovodstva. Ispalo je da vaši kandidati nisu prošli i da ste zbog toga ljuti.

- Pratim šta je napisano po novinama u Srbiji, i mislim da nije dobro preneseno ono što sam rekao. Ispalo je da sam bio protiv dovođenja Miroslava Đukića, što nije tačno. Ja jedino nisam bio za način na koji je doveden. Takođe, nisam za to da ga brzo potrošimo, a plašim se da će se to desiti. Partizan je promenio veliki broj trenera za kratak period, gubi se vreme, vozovi prolaze. Mnogo smo izgubili u ove dve nedelje. Stalno se priča kako je došlo novo rukovodstvo, kako će mnogo toga da se promeni, a suštinski od toga za sada nema ništa. Ja ne želim da učestvujem u tome.

Popović je na promociji Đukića rekao da su u Partizanu počeli da duvaju novi vetrovi, da će se raditi javno, brže, kvalitetnije.

- Ponudio sam iskustvo i znanje, ali neću da budem neko iza koga se kriju pojedinci i da se moje ime koristi za marketing. Hoću da pomognem, ali u ovim uslovima ne vidim sebe. Koji su vaši sledeći koraci?

- Znam šta bi neki voleli - da odustanem. Međutim, ja to u ovom trenutku neću učiniti jer imam želju da pomognem Partizanu. Predsednik je zatražio vreme da reši neke stvari, ja hoću da mu verujem da zaista želi da Partizanu krene nabolje. Sačekaću još malo, da vidim reakciju, pa ću odlučiti šta i kako dalje. 'Grobari' su zatražili vaš zvaničan stav?

- Mislim da nisam mogao da budem jasniji - završio je Antić.

D. Radović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.