Antić: Izazov kog se ne plašim

Izvor: B92, 26.Dec.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Izazov kog se ne plašim

Srpski stručnjak Radomir Antić dogovorio je da preuzme kineski Šandong Luleng i rekao da će to biti novi izazov za njega i da ga se ne plaši.

"Pokušavao sam da bolje upaznam Kinu i kineski fudbal. To može da bude izazov za mene i ja ga se ne plašim", rekao je Antić, a prenela kineska agencija Sinhua.

Antić je istakao da veruje da će mu njegova filozofija prilagođavanja lokalnim uslovima pomoći da ne ponovi grešku svog prethodnika na klupi Šandonga, Holanđanina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Henka Ten Katea.

"Nisam ni nalik Holanđaninu. Nikada u životu nisam tražio od svoj igrača da radi nešto zašta nije sposoban, niti sam im stvarao veliki pritisak. Moj prvi zadatak u Lunengu biće da obnovim ponos i samopouzdanje svojih igrača", istakao je Antić.

Bivši trener Real Madrida i Barselone će u Đinan doputovati 8. januara, a njegov novi klub nije saopštio finansijske detalje ugovora.

Antić je bez posla od kada je smenjen sa mesta selektora reprezentacije Srbije 2010. godine.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Kina je izazov

Izvor: Press, 26.Dec.2012

- Pokušavao sam da bolje upaznam Kinu i kineski fudbal. To može da bude izazov za mene i ja ga se ne plašim - rekao je Antić, a prenela kineska agencija Sinhua...Antić je istakao da veruje da će mu njegova filozofija prilagođavanja lokalnim uslovima pomoći da ne ponovi grešku svog prethodnika...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.