Anri će trenirati Bejla?

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anri će trenirati Bejla?

Sasvim realna solucija i prvi samostalni posao za legendarnog Francuza.

Posle odlaska Krisa Kolemana sa klupe Velsa, "Zmajevi" traže novog selektora. Koleman se seli u Englesku, preuzeće Sanderlend, a jasno da mediji već kandiduju Rajana Gigsa ili Krega Belamija za selektora.

Prvi je ipak sudbinu vezao za Junajted, sa drugim za sada nema razgovora, a u prvi plan je izbio Tijeri Anri.

On je pomoćnik Martinezu u selekciji Belgije, ovo bi bio njegov prvi samostalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posao, veruje se da ima potencijal, mada bi svakako, s obzirom na neiskustvo u pitanju bio rizik.

Ali, Anri je i predlog Kolemanovog pomoćnika Osijana Robertsa koji ima veliki respekt među igračima i u federaciji, i dosta sadašnjih članova tima je trenirao u mlađim selekcijama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.