Anonimni biznismen testamentom svu imovinu prepisao Nejmaru

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 23:44

Anonimni biznismen testamentom svu imovinu prepisao Nejmaru

Muškarac, starosti 30 godina, obelodanio je u jednom brazilskom listu da će sav svoj imetak, testamentom, usmeriti na ime slavnog fudbalera.

Ovu vest objavio je tamošnji dnevnik Metropoles.

Da ne bi bilo sumnje, ovaj biznismen koji je želeo da ostane anoniman, poslao je uredništvu ovog lista i dokumente, tačnije testament kao dokaz da je sve što im je i ispričao istina.

On je rekao da "trenutno nije najboljeg zdravlja" i da se otud odlučio na ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korak.

"Iako imam tek 31 godinu, zdravstveno nisam baš najbolje i kada pogledam nemam kome da ostavim svoju imovinu u slučaju da me sutra nema", kaže on.

Objasnio je ukratko i zbog čega je odlučio da baš Nejmaru ostavi sve što ima:

"Volim Nejmara, identifikujem se sa njim, i ja takođe patim od toga što me klevetaju. Takođe sam iz super porodice i Nejmarov odnos sa njeovim ocem me mnogo podseća na odnos koji ja imam sa mojim, a koji je nedavno preminuo". Ali najviše od svega znam da on nije neko ko juri za novcem, što je retkost ovih dana", izjavio je ovaj biznismen.

Ne želi, kaže, ništa što ima da ostavlja državi ili ljudima sa kojima nije u najboljim odnosima.

"Ne bi mi bilo drago da imovina ode u državne ruke ili kod članova familiej sa kojima nisam dobar".

Takođe je rekao da je svoj testament pokušao da pošalje Nejmaru ali da u tome još uvek nije uspeo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.