Anoeta peva - Vela, Vela, Vela! Senjor Mojes podigao uspavani Sosijedad (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anoeta peva - Vela, Vela, Vela! Senjor Mojes podigao uspavani Sosijedad (VIDEO)

Meksikanac upisao het-trik u pobedi nad Elčeom - 3:0

U prvih 12 kola Primere Karlos Vela uknjižio je samo dva ligaška pogotka. A onda, u meču sa Elčeom, napadač Real Sosijedada postigao je tri gola, vredna tri velika boda za prvu pobedu Dejvida Mojesa na klupi tima sa Anoete - 3:0.

Sosijedad je tako stigao do drugog trijumfa u poslednje tri utakmice i tako uhvatio voz za beg sa dna tabele, a apsolutni heroj je meksički ofanzivac, koji je očigledno čvrsto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rešio da podigne formu na viši nivo.

Prvi pogodak viđen je već u 3. minutu susreta, kada je Martinez poslao upotrebljiv centaršut sa desne strane, a Vela odličnim trzajem glavom savladao Titona.

Već u 31. minutu Vela je iskoristio fantastičnu loptu Ćabija Prijeta i duplirao prednost, posle sjajno istrčane kontre i matiranja nemoćnog rivala.

Tačku na vrlo važnu pobedu Vela je stavio u uvodnim minutima drugog dela, kada je jednu nesmotrenu reakciju protivničke odbrane pretvorio u vrlo lep pogodak.

PRIMERA – 13. KOLO:

Petak:

Real Sosijedad – Elče 3:0 (2:0)

/Vela 3, 31, 53/

Subota:

16.00 Hetafe – Atletik Bilbao

18.00 Espanjol – Levante

20.00 Malaga – Real Madrid

22.00 Selta – Eibar

Nedelja:

12.00 Atletiko Madrid – Deportivo La Korunja

17.00 Sevilja – Granada

19.00 Kordoba – Viljareal

21.00 Valensija – Barselona

Ponedeljak:

20.45 Almerija – Rajo Valjekano

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velin het-trik za Mojesov prvenac u Primeri! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2014, 00:04

Spektakularnom partijom Karlosa Vele koji je postigao het-trik u trijumfu nad Elćeom Dejvid Mojes stigao je do trenerskog prvenca u ulozi šefa struke Real Sosijedada.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.