Anjeli: Konte, Pirlo i Pogba ostaju

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anjeli: Konte, Pirlo i Pogba ostaju

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli rekao je u utorak da očekuje da trener Antonio Konte i fudbaleri Andrea Pirlo i Pol Pogba ostanu u klubu.

Anjeli se nada da će oni i u narednim sezonama pomognu 'Staroj dami' da osvoji još trofeja.

"Veoma sam srećan jer imamo trenera kao što je Antonio Konte, a verujem i da je on srećan što je u Juventusu. Jednostavno, ne vidim Juventus bez Kontea", rekao je Anjeli za klupski sajt.

Italijanski mediji već nekoliko nedelja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << špekulišu da Pirlo i Pogba imaju ponude drugih evropskih klubova.

"Pirlu sam rekao da je ovo njegova kuća. Znam da će narednih meseci razgovarati i sa generalnim menadžerom Pepeom Marotom o novom ugovoru. Pirlo će ostati u Juventusu. Što se tiče Pogbe, mi ne možemo da idemo preko nekih finansijskih granica. Ko u Italiji može godišnje da plaća igraču pet ili šest miliona evra. Biće teško sačuvati Pogbu, ali verujem da je to moguće", naveo je Anjeli.

Ekipa Juventusa trenutno vodi na tabeli Serije A sa 46 bodova, pet više od Rome.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.