Anelka želi da ostane u Juventusu

Izvor: B92, 28.Mar.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anelka želi da ostane u Juventusu

Francuski napadač Nikolas Anelka demantovao je natpise medija da će prekinuti ugovor sa Juventusom pre kraja sezone.

Anelka je u redove torinskog kluba stigao u februaru iz kineskog Šangaj Šenhue, ali je u crno-belom' dresu nastupio samo dva puta i to kao rezerva.

Uprkos tome, bivši igrač velikana poput Čelsija, Real Madrida, Arsenala, Liverpula, Mančester Sitija, rekao je da je srećan u Italiji i da nema nameru da napusti tim.

Nikad nisam pomislio, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niti imao ideju da poništim svoj ugovor sa Juventusom”, rekao je Anelka.

On se obavezao na vernost torinskom timu do kraja sezone, uz opciju produženja na još 12 meseci.

Juve je prvoplasirani tim Serije A, ima devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, Napoli, a u četvrtini finala Lige šampiona sastaje se sa Bajernom iz Minhena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bajern i Real u "lovu" na Artura Vidala

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2013, 12:14

Čileanski fudbaler Arturo Vidal za sada ima dve ozbiljne ponude Real Madrida i Bajerna iz Minhena, pa bi na leto mogao da napusti Juventus...Agent veznog fudbalera Juventusa, Fernando Felisevič, će već ovog vikenda doći u Italiju kada će u Milanu prisutvovati utakmici između Intera i Juventusa....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.