Anelka damin do juna

Izvor: Mondo, 26.Jan.2013, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anelka "damin" do juna

Iskusni francuski napadač dogovorio je saradnju sa Juventusom do kraja tekuće sezone.

Nikolas Anelka (33) doputovao je u Torino, gde ga u nedelju očekuju lekarski pregledi i potpis petomesečnog ugovora sa Juventusom.

"Stara dama" biće Anelkin deseti klub u profesionalnoj karijeri, posle Pari sen Žermena, Arsenala, Real Madrida, Liverpula, Mančester sitija, Fenerbahčea, Boltona, Čelsija i

Šangaj Šenhue.

Generalni menadžer Juventusa istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da je Anelka doveden zbog "kritične" situacije u napadu prvoplasiranog tima Serije A i učesnika osmine finala Lige šampiona (protivnik Seltik).

"Ovo može da se pokaže dobrim potezom na kratke staze, a u tom slučaju ćemo ponovo sesti za sto tokom leta. Anelka je sada tu da popuni prazninu i on je naše poslednje pojačanje u zimskom prelaznom roku", rekao je Bepe Marota.

Juventus je nedavno angažovao Španca Fernanda Ljorentea, ali on će završiti sezonu u dresu Atletika iz Bilbaoa.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.