Anduhar zaustavio Lajovića u četvrtfinalu Gštada

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anduhar zaustavio Lajovića u četvrtfinalu Gštada

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Gštadu, pošto je u dva seta poražen od Španca Pabla Anduhar-Albe sa 7:6, 6:4.
Anduhar-Alba savladao je trećeg nosioca Lajovića u dva seta za nešto više od dva sata tenisa.

Lajović je prvi izgubio svoj servis u meču, ali je uspeo to da nadoknadi, pa je pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvog seta odlučio taj-brejk.
Španac je bio koncentrisaniji i taj deo igre rešio u svoju korist 7:4.
U drugom setu viđena je velika borba, a jedini brejk viđen je u sedmom gemu, kada je Anduhar odueo servis Lajoviću i mirno priveo meč kraju – 6:4.

Anduhar, 79. na ATP listi, za finale će se boriti sa zemljakom Albertom Ramosom.
Turnir u Gštadu igra se za nagradni fond od 524.340 evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović ostao bez gasa, ništa od novog polufinala

Izvor: B92, 26.Jul.2019

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u polufinale Gštada, pošto je od njega bio bolji Španac Pablo Anduhar...Španac je savladao Lajovića sa 2-0 u setovima posle nešto više od dva časa tenisa – 7:6(4), 6:4...Lajoviću je prekinut niz od pet pobeda u nizu, posle osvojene turnire...

Nastavak na B92...

Završena serija od pet pobeda Dušana Lajovića

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2019

Drugi reket Srbije, Dušan Lajović nije uspeo da nastavi sa dobrim rezultatima nakon što je prošle sedmice osvojio u Umagu prvi ATP turnir u karijeri. Njega je u četvrtfinalu ATP 250 takmičenja u Gštadu (šljaka na otvorenom, nagradni fond 586.140 evra) pomalo neočekivano zaustavio Pablo Anduhar....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.