Andrija Živković ide iz Benfike... U Francusku?

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Živković ide iz Benfike... U Francusku?

Srpski reprezentativac mogao bi da nastavi karijeru u Ligi 1.

Foto: MN Press

Andrija Živković po svemu sudeći ove sezone nema mesta u planovima trenera Benfike Bruna Lagea i zato će izvesno promeniti klub.

Prema pisanu portugalskog lista "Rekord", krilni napadač reprezentacije Srbije mogao bi da pređe u francuski klub Ren.

U tom timu, nekadašnji đak i prvotimac Partizana zamenio bi Ismailu Sara, koji je otišao u Votford >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za 30 miliona evra.

"Rekord" piše da su Francuzi prvo pokušali da dovedu igrača Sportinga, Rafinju, ali nisu uspeli iako su bili spremni da ga plate 15 miliona evra.

"Suočeni sa negativnim odgovorom, u Renu su se okrenuli Benfici, drugom klubu iz glavnog grada Portugala i poželeli da dovedu Živkovića, koji ove sezone nije korišćen u utakmicama 'orlova'", piše taj list.

Živković je igrač Benfike od 2016. godine, a do sada je u dresu tog kluba odigrao 84 utakmice i postigao četiri gola, uz 24 asistencije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.