Andrea Lekić povređena, ali igra u nedelju u finalu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrea Lekić povređena, ali igra u nedelju u finalu

Povreda kapitena ženske reprezentacije Srbije Andree Lekić nije ozbiljne prirode i trebalo bi da igra u finalu Svetskog prvenstva, rekao je večeras lekar nacionalnog tima Vladimir Jakovljević.
(FOTO: Fejsbuk/Andrea Lekić)
Lekićeva se povredila u finišu meča protiv Poljske, kada je prilikom pokušaja da na efektan način postigne gol nezgodno doskočila.
Pojavio se otok i podliv na peti, ne bi trebalo da bude ništa problematično. Moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mišljenje je da je povreda u rangu srednje teških, ali ne i nešto zbog čega bi se propustilo finale Svetskog prvenstva. Pratićemo situaciju i preduzeti adekvatnu terapiju – rekao je Jakovljević novinarima u Areni.
Srbija je u polufinalu pobedila Poljsku rezultatom 24:18 i u finalu će igrati protiv pobednika meča Danska – Brazil.
Meč za titulu prvaka sveta na programu je u nedelju od 17.15 u Beogradskoj areni.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.