Andrea Lekić operisana, sledi povratak u Beograd

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 17:34

Andrea Lekić operisana, sledi povratak u Beograd

Nažalost, za nju je Evropsko prvenstvo završeno, mnogo će nedostajati našem nacionalnom timu.

Veliku, čudesnu pobedu (29-25) ostvarila je juče reprezentacija Srbije nad svetskim prvakinjama Holanđankama, posle velikog preokreta u drugom poluvremenu meča prvog kola Evropskog prvenstva.

Ali, s druge strane, selekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ljubomira Obradovića ostala je bez jedne od najboljih igračica Andree Lekić, koja je tokom meča sa Holandijom doživela težu povredu i danas je podvrgnuta hirurškom zahvatu.

Tim povodom oglasio se Rukometni savez Srbije na svom zvaničnom sajtu.

''Rukometni savez Srbije želi da obavesti javnost o povredi Andree Lekić. Naša reprezentativka uspešno je operisana na klinici čuvenog doktora Ufea u prepodnevnim časovima.







U ponedeljak je očekuje povratak u Beograd direktnim letom Er Srbija iz Kopenhagena u pratnji fizioterapeuta reprezentacije'', navodi se na sajtu Rukometnog saveza Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANDREA LEKIĆ HITNO OPERISANA: Stradala Ahilova tetiva, sledi povratak u Beograd

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2020

Reprezentacija je sjajnom pobedom protiv svetskih šampionki Holandije 29:25 otvorila Evropsko prvenstvo. Ali nažalost, selekcija Ljubomira Obradovića ostala je bez jedne od najboljih igračica Andree Lekić, koja je tokom meča sa Holandijom doživela težu povredu i danas je podvrgnuta hirurškom...

Nastavak na HotSport.rs...

Andrea Lekić uspešno operisana, u ponedeljak u Beogradu

Izvor: RTS, 06.Dec.2020

Srpska rukometašica Andrea Lekić uspešno je operisana posle povrede koju je zadobila na startu Evropskog prvenstva, na meču protiv Holandije. Za Andreu Lekić je prvenstvo završeno i u ponedeljak će se vratiti u Beograd, saopšteno je iz Rukometnog saveza Srbije. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.