Andrea Arsović vlada Kuvajtom

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrea Arsović vlada Kuvajtom

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je zlatnu medalju vazdušnom puškom, drugog dana devetog turnira "Trofej Emira od Kuvajta".

Arsovićevoj je ovo peti trijumf na tradicionalnom takmičenju u Kuvajtu, na kome je najbolja bila 2012, 2013, 2015. i 2019.

Druga predstavnica Srbije, Sanja Vukašinović takođe se plasirala u finale i zauzela je šestu poziciju.

Takmičenjem u utorak srpski strelci su završili učešće na turniru u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kuvajtu, na kome su ove godine osvojili četiri medalje.

Prvog dana, u takmičenju vazdušnom puškom za muškarce Milutin Stefanović se okitio zlatom, a Milenko Sebić srebrom, dok je Damir Mikec u nadmetanju vazdušnim pištoljem osvojio treću poziciju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.