Izvor: B92, 10.Feb.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andre Miler na meti Soniksa ?

Prema pisanju američkih novina prva meta Sijetl Supersoniksa u narednom prelaznom roku mogao bi da bude plej Klipersa Andre Miler. Miler koji je u trejdu došao iz Klivlenda kao zamena za Dariusa Majlsa, nalazi se u poslednjoj godini u ugovora, i kao i većina rostera klipersa više razmišlja o individualnom učinku nego o uspehu tima, koji se nalazi u podrumu divizije Pacifik.

Ako se možda i razmišljao o produženju ugovora, Miler se sigurno predomislio kada je u meču sa Detroit >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pistonsima, trener Alvin Džentri razočaran promenio celokupnu petorku ( u kojoj je bio i Miler) i dao rezervama da završe meč.

Miler besan zbog svega, nije ni sačekao kraj utakmice, već je odmah otišao u svlačionicu.

Sa druge strane, Sijetl je već u potrazi za novim plejmejkerom koji bi trebalo da zameni Gerija Pejtona koji se već drugu sezone sprema za odlazak iz Sijetla. Drugo rešenje tima na toj poziciji, Keni Anderson, gotovo izvesno biće trejdovan ili sa njim neće biti potpisan novi ugovor na kraju sezone ( došao kao deo razmene za Vina Bejkera).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.