Andrade i zvanično u Juventusu

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrade i zvanično u Juventusu



Juventus je potpisao ugovor sa defanzivcem Deportiva Žoržom Andradeom za sumu od oko 10 miliona eura. Dvadesetdevetogodišnji Portugalac, koji je sa Juventusom nakon obavljenog medicinskog pregleda počeo da trenira prošle nedelje, potpisao je trogodišnji ugovor .

Bivši defanzivac Porta, koji je u španski Deportivo prešao 2001., zabeležio je 22 nastupa u Primeri prošle sezone.

Ovo je veliki korak napred za mene. Već sam igrao za velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubove tokom karijere, ali Juventus se smatra svetskom veličinom, naročito zbog duge tradicije i broja titula. Svi u klubu su veoma motivisani. Želimo da pokažemo svima da je Juventus u odličnoj formi i spreman za nove poduhvate", izjavio je Andrade.

Portugalski reprezentativac je šesto pojačanje Juventusa ovog leta, nakon što su u klub došli defanzivac Zdenek Grigera, vezni igrači Tijago, Serhio Bernardo Almiron i Hasan Salihamidžić, kao i napadač Vinćenco Jakinta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.