Anđušić: Zaboravimo Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđušić: Zaboravimo Zvezdu

Trojka Danila Anđušića u finišu je stavila šlag na Partizanovu seriju koja je odlučila pobednika. Ipak, mladi prvotimac crno-belih je naglasio da njegovi saigrači i on nemaju vremena za preveliko radovanje.
- Svaka utakmica sa Crvenom zvezdom je teška. Nismo je najbolje otvorili, mogli smo bolje da igramo u napadu, ali je najvažnije da smo na kraju pobedili. Zvezda je odigrala borbeno, mučila nas je trojkama, ali je na kraju baš taj šut van linije 6,75 prevagnuo u našu korist. Moramo već da zaboravimo na ovaj trijumf, očekuje nas teško gostovanje u Novom Sadu protiv silno motivisane Vojvodine – rekao je Anđušić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.