Anđušić: Ovo su NAJTEŽE utakmice

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 00:34

Anđušić: Ovo su NAJTEŽE utakmice

Autsajderi igraju bez pritiska.

Košarkaši Partizana pobedili su Albu sa 89:74 u meču devetog kola Evrolige, a jedan od najboljih kod domaćina bio je Danilo Anđušić.

- Nema stajanja, moramo da nastavimo, takav nam je ritam, ali navikli smo. Moramo što pre da se oporavimo, čekaju nas bitne utkmice - rekao je Danilo.

On je istakao da su ovo teški susreti u kojima se igra protiv autsajdera.

- Ljudi ih otpisuju, ali ovo su najteže utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer igraju bez pritiska. Odigrali smo dobru odbranu tokom većeg dela meča, kontorolisali ceo susret. Deluje da smo lako dobili, ali nije tako bilo.

Uporedio je za kraj razliku između Bajerna od kog su izgubili i Albe koju su pobedili.

- Razlika između Bajerna i Albe je energija i odbrana, ali ne žalimo nikad za onim što je bilo, za tim porazom - jasan je Anđušić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.