Anđušić: Oboreni svi rekordi, ostaje nam još jedan cilj, idemo po njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 19:12

Anđušić: Oboreni svi rekordi, ostaje nam još jedan cilj, idemo po njega

Žele prvenstvo Jadrana.

Iako je trener Partizana Željko Obradović stavio tačku na priču o Evroligi i da se u potpunosti okrenuo obavezama u ABA ligi gde crno-beli žele titulu, bek Danilo Anđušić je na svom nalogu na Tviteru u par rečenica napravio  osvrt na učinak ekipe u elitnom evropskom takmičenju.

- Nezaboravna evroligaška sezona! Ostaje žal za F4, ali neke stvari ne možeš da kontrolišeš…  Oboreni svi mogući rekordi, i poslata nestvarna slika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svet, što naravno nije iznenađenje za nas grobare! Ipak, ostaje jos jedan cilj ispred nas, idemo zajedno da ga ostvarimo -, napisao je Anđušić.

Podsetimo, Partizan u ponedeljak od 19 časova dočekuje podgorički SC Derbi na startu četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige. Ko prođe u polufinale, igraće protiv Cedevita Olimpije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.