Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2020, 19:33

Anđušić: Moramo da podignemo glave

„Imali su više energije od nas“, kaže bek Srbije

Sistem kvalifikacija za Evropsko prvenstvo jeste nenormalan, ali Srbija svakako sebi nije smela da dozvoli sramotu da izgubi od – Švajcarske!

Tim Igora Kokoškova je u dramatičnoj završnici poražen (92:90) od selekcije koja Evropsko prvenstvo nije videla od 1955. godine. Ni 20 poena Danila Anđušića, najefikasnijeg u srpskom timu, nisu bila dovoljna da se dođe do pobede.

Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su više energije od nas, to nismo smeli da im dozvolimo, jer mi smo mlad tim i fokus mora da nam bude na energiji i odbrani, pošto smo primili 92 poena za 40 minuta igre“, rekao je utučeni Anđušić posle utakmice.

Vremena za očajavanje nema, mada je bruka epskih razmera, pošto je već za dva dana meč sa Finskom.

Moramo da podignemo glave i pripremimo se za sledeću utakmicu, jer moramo da damo sve od sebe da bismo pobedili“, podvukao je Anđušić.

Srbija se opasno kocka sa plasmanom na Evropsko prvenstvo...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.