Anđelković:Povlačim se, Uprava ne

Izvor: B92, 19.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelković:"Povlačim se, Uprava ne"



Predsednik Upravnog odbora KK Crvena zvezda Živorad Anđelković u eksluzivnom intervjuu dnevnom sportskom listu "Sport" najavio je da će se tokom leta povući sa mesta predsednika, ali da će klubom nastaviti da rukovodi isti tim čiji će i on biti deo.

Posle sezone bez trofeja, prvi čovek kluba sa Kalemegdana komentariše sezonu i otkriva planove.

"Ne samo da sezona nije bila regularna već smo pokradeni na drugoj utakmici polufinalne serije. Tačnije sudijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lošim odlukama, Crvenoj zvezdi je uskraćena šansa da proba da ostvari projekat koji je planirala na terenu. Prošle godine smo zaustavljeni zbog incidenta sa policijom, a ove godine su nas zaustavile sudije. Posle sramotnog sudjenja na utakmici Zvezda - Refleks pričao sam o "braon ljudima". Tada mnogi to nisu razumeli, čak sam i ja u jednom trenutku pomislio da sam preterao, pa sam na molbu prijatelja iz Kluba dao javno izvinjenje. Sada se kajem zbog toga, jer da sam tada insistirao na tome možda se ne bi desila ova nečuvena sudijska krađa na drugoj polufinalnoj utakmici sa Partizanom. Sudije su Zvezdu na toj utakmici teško oštetile i direktno uticale na rezultat. Ne samo da su nam oduzele šansu da pobedimo, već su svojim odlukama pokušali da ponište četvorogodišnji rad desetina ljudi u Klubu, uloženi novac, energiju i entuzijazam i na kraju i ideju".

Kompletan intervju sa Živoradom Anđelkovićem možete pročitati u rubrici Intervju B92.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.