Andjelković:Dokazi o zaveri u Vršcu!

Izvor: B92, 03.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andjelković:"Dokazi o zaveri u Vršcu!"



Predsednik Crvene zvezde Živorad Andjelković u novogodišnjem intervjuu za "Sportski Žurnal" govoreći i onome što je uradjeno u periodu od njegovog dolaska u klub, planovima za budućnost, izmedju ostalog se dotakao i incidenata tokom druge utakmice polufinala plej ofa u Vršcu kada su čelni ljudi crveno-belih u pauzi izmedju dva poluvremena odlučili da zbog oštre reakcije policije prema navijačima beogradskog tima ne nastave meč, koji su kasnije izgubili za "zelenim stolom":
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"To je samo jedan od poteza koji su bili upereni protiv nas.Ne želim da se svetim, ali sam bio pripremljen da ćemo utakmici izgubiti na nesportski način.Samo sam čekao gde će se slomiti.Nisam želeo sutradan da u javnosti blate stručni štab ili igrače, jer nismo imali šansu da dobijemo meč na parketu.Preuzeo sam svu odgovornost. Ali, ne može Bjelica ili neko drugi da odgovara zato što tamo neko proliva krv na parketu i uz to mu još prete u svlačionici. I onda da očekujem da će on biti toliko jak da sa samo 20 godina izjavi "sada ću da ih razbijem". E, to ne može. Da je Savez bio bio dovoljno veliki kao štio nije, bio bi zakazan novi duel. Presekao sam i nisam pogrešio" rekao je Andjelković i dodao nešto što će verovatno predstavljati novi slučaj u našoj košarci ili će bar pomoći da se jednog dana sazna šta se zaista dogodilo u Vršcu:

"

Za sve imam dokaze koje ću izneti kada dodje vreme.Pisaće u nekom almanahu kako ne treba da se radi, sa svim dokazima, računima iz kafana i ostalim stvarima koje posedujem. Još ih ne dam, mogu da se opuste. Ipak, uvek kada se pogledaju u ogledalo moraće da konstatuju: "Tog dana neko je mogao da strada".

Na pitanje autora teksta " da li je postojala teorija zavere u Vršcu", usledio je odgovor prvog čoveka crveno-belih:

"Ne,teorija Postojala je zavera!da nije samo teorija imam dokaze", rekao je Andjelković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.