Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 16:55

Andersonu rat servisa, došla kvota 4,70

Danil Medvedev završio učešće na ATP turniru u Beču

Ono što smo u bet analizzi nagovestili da bi moglo da se desi i da nije uludo probati pobedu Kevina Andersona nad Danilom Medvedevim sa kvotom 4,70, se i dogodilo. Sudar dva dvometraša u četvrtfinalu ATP 500 turnira u Beču (tvrda podloga u hali, nagradni fond 1,409.510 evra) završen je nakon sat i po vremena pobedom južnoafričkog sa 2:0, po setovima 6:3 i 7:6 (5).

Očekivano, bila je to bitka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sjajnih servera, a Anderson je dominirao od starta. Uostalom, to dokazuje i broj brejk-prilika (7) u odnosu na rivala (1), mada sam rezultat meča krije pravi razvoj stvari na terenu u austrijskoj prestonici.

Južnoafrikančev broj asova možda nije impresivan za njegove parametre, jer ih je bilo na njegovom kontu devet, ali je zato procenat osvojenih poena zaista impresivan. Tako je dostigao posle prvog 83 %, a posle drugog 66 %. Slične, mada nešto slabije brojke ima i Rus, i to je ono što je, očigledno prelomilo susret na drugu stranu.

Protivnik Kevinu Andersonu u polufinalu turnira u Beču biće pobednik susreta između doamćeg asa, ujedno aktulenog šampiona Dominika Tima i oapsnog mladog Rusa, Andreja Rubljova.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.