Anderson menja Kaku protiv Švedske

Izvor: B92, 23.Mar.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson menja Kaku protiv Švedske



Fudbaler Mančester Junajteda Anderson zameniće povređenog Kaku u prijateljskoj utakmici koju će reprezentacija Brazila igrati u sredu protiv Švedske u Londonu. Selektor Brazila Dunga rekao je danas da je izostavio Kaku iz ekipe jer se neće na vreme oporaviti od povrede mišića. Utakmica će se odigrati na stadionu "Emirejts", i njom će se obeležiti 50 godina od finala Svetskog prvenstva kojeg su ove dve ekipe odigrale 1958. godine.

Dunga neće moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << računa ni na povredjenog odbrambenog igrača Rome Huana, koga će zameniti fudbaler Palmeirasa Henrik.

Henrik i Anderson će igrati i za Olimpijsku reprezentaciju Brazila, sa još 10 igrača mladjih od 23 godine koji su okupljeni za ovu prijateljsku utakmicu.

Reprezentacija Brazila, petostrukog prvaka sveta, nikada nije osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.