Anderson Markeš: Sad i Krstajić lakše diše

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2011, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson Markeš: Sad i Krstajić lakše diše

Do viđenja do proleća! Partizanov oproštaj od Grobara za 2011. protekao je u velikom stilu. Pamtiće se završni jesenji meč u Humskoj 1 po odličnoj igri crno–belih, produžetku pobedonosne i zaustavljanju serije Radničkog 1923 bez poraza, pozdravu semafora „lampaša”, još jednoj prelepoj egzekuciji Zvonimira Vukića, dok ekskluzivitet predstavljaju ovacije na otvorenoj sceni često osporavanim štoperima.

Prvi put zajedno zaigrali su Anderson Markeš i Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ivanov, a osim što Darku Spaleviću nisu dali da mrdne, uradili su ono što je trebalo najbolji strelac lige. Postigli su po gol. I to iz situacija za koje je trener Aleksandar Stanojević priznao da nisu uvežbane na treninzima.
Siguran u defanzivi, bez komplikovanja u kritičnim situacijama, silno motivisan da pokaže kako može da bude oslonac i u napadu, letnji novajlija počeo je da razvejava sumnje ovdašnje javnosti u lične sposobnosti.
– Doslovce od prvog dana boravka u Beogradu suočavao sam se s problemima. Povreda na početnom treningu, višemesečno odsustvo, gledanje utakmica sa tribina, a za sve to vreme pitanja navijača da li sam folirao, jesam li kalibar za Partizan ili promašena investicija... Mom transferu se pridavala velika pažnja i pre nego što sam zaigrao, a nadam se da sam subotnjom partijom, makar delimično, razuverio one koji u mene nisu verovali.

Priznao je da mu je posle gola pao kamen sa srca. Slično bi trebalo da se oseća i Mladen Krstajić.
– Direktor mi je odmah posle utakmice čestitao na dobroj partiji i golu, nadam se da sad i on lakše diše. Bio je pod pritiskom, jer me je doveo kao kapitena i prvu zvezdu Sao Kaetana, stalno su ga zapitkivali zašto ne igram... Svestan sam da je izdanje protiv Radničkog samo početni način da mu se odužim na poverenju. Hvala Bogu, sve se lepo završilo. Iako još ne pružam sto posto mogućnosti, jer mi nedostaju mečevi u kontinuitetu i samopouzdanje, sve će doći na svoje mesto. Ne sumnjajte u mene.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Аnderson Markeš: Sad i Krstajić lakše diše

Izvor: Utakmica.rs, 04.Dec.2011

Do viđenja do proleća! Partizanov oproštaj od Grobara za 2011. protekao je u velikom stilu. Pamtiće se završni jesenji meč u Humskoj 1 po odličnoj igri crno–belih, produžetku pobedonosne i zaustavljanju serije Radničkog 1923 bez poraza,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.