Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 15:26

Ander Erera je car: Ne dajmo da nam bogati ukradu fudbal

Vezista Pari Sen Žermena pravo u centar

Geri Nevil je žestoko izvređao i Liverpul i svoj Mančester junajted. Čarli Ostin je zatražio da se Totenhemu i Mančester Sitiju ne dozvoli da u nedelju odigraju finale Liga kupa. Ali niko još od aktuelnih igrača, ne bar onih sa najvišeg nivoa, nije izašao u javnost da javno “okrpi“ ideju o osnivanju evropske Superlige pre no što je to učinio Ander Erera.

Prvotimac Pari Sen Žermena, kluba koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se još nije oglasio povodom novog takmičenja, ali koga 12 osnivača već vidi u Superligi. I to kao jednog od 15 osnivača.

PSŽ se dakle još možda i pridruži, ali Erera je jasan: protiv zatvaranja fudbala!

Zaljubio sam sam se u fudbal, kao navijač. Navijač koji sanja da će tim mog srca da se takmiči sa najvećima. Ako ova evropska Superliga prođe, taj san je gotov. Iluzija navijača timova koji nisu giganti da će moči da dele teren sa najvećima jednostavo će nestati“, rekao je Erera pre no što je poentirao.

Volim fudbal i ne mogu da ćutim. Verujem u unapređenu Ligu šampiona, ali nisam za to da bogati ukradu ono što su ljudi napravili. A to je najlepši sport na planeti“.

Sve jasno. Sve u centar. Bravo Ander! Pa neka je i tim istim bogatima uzimao milione. I mi bismo.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.