Ančelotiju preti 5 godina zatvora

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 12:42

Ančelotiju preti 5 godina zatvora

Pokrajinsko tužilaštvo u Madridu zahteva četiri godine i devet meseci zatvora za trenera Real Madrida, Karla Ančelotija.

U pitanju je optužba za navodno neplaćanje poreza tokom 2014. i 2015. godine.

Marka prenosi da kancelarija tužioca tereti italijanskog stručnjaka za 1.062.079 evra, a navodno nije prijavio prihode od autorskih prava na fotografije koja su mu pripadale kao treneru Reala.

Iz kancelarije tužioca takođe dodaju da je Karlo koristio složene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finansijske aranžmane da bi izbegao oporezivanje.

Italijan je2013. prava na imidž preneo na kompaniju "Vapia Limited", za period od deset godina i sumu od 25 miliona evra.

Kasnije je aneksom izmenio ugovor sa ciljem da smanji trajanje perioda na tri godine i otkupnu cenu prava na slike na milion evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Treneru Reala prijeti pet godina zatvora

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024

Pokrajinsko tužilaštvo u Madridu traži četiri godine i devet mjeseci zatvora za trenera Real Madrida Karla Anćelotija zbog malverzacija sa porezom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.