Anćelotija odbili, tobdžije i Barsa nastavljaju da prate Brazilca! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2020, 17:44

Anćelotija odbili, "tobdžije" i Barsa nastavljaju da prate Brazilca! (video)

Tinejdžer na ceni.

Južnoameričko tlo je uvek bilo bogato fudbalskim biserima.

Za mlade igrače Brazila su se uvek nadmetali "El Klasiko" parnjak, ovog puta im se pridružuju u premijerligaši. Radi se o sedamnaestogodišnjem ofanzivcu Palmeirasa Gabrijelu Veronu kojeg žele evropski velikani.

Krilni igrač mlade reprezentacije Brazila je bio jedan od najzaslućnijih za svetsku zlatnu medalju prošle godine u uzrastu ispod 17 godina gde je i proglašen za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najboljeg igrača turnira.

Everton je prvi opipao puls brazilskog kluba sa ponudom od 12 miliona funti, ali Palmeiras navodno neće razmatrati ponude koje su manje od trideset miliona evra. Arsenal i Barselona takođe prate igrača, nema sumnje da Verona uskoro gledamo i na Starom kontinentu.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.