Ančeloti želi da preuzme azure

Izvor: B92, 22.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti želi da preuzme 'azure'



Trener fudbalera Milana Karlo Ančeloti izrazio je želju da, kada mu istekne ugovor sa 'rosonerima', preuzme reprezentaciju Italije.

"Voleo bih da, kada sadašnjem selektoru Italije Robertu Donadoniju istekne ugovor, treniram nacionalni tim", rekao je Ančeloti za današnji sportski dnevnik "Gazeta delo Sport".

Ančelotijev ugovor sa Milanom ističe 2008. godine.

Donadoni je na funkciji selektora Italije nasledio Marčela Lipija, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na prošlogodišnjem Svetskom Prvenstvu u Nemačkoj ’azure’ predvodio do četvrte titule šampiona.

Milan je trenutno na petom mestu italijanske Serije A. Klub je sezonu počeo sa osam bodova u minusu, pošto je kažnjen zbog umešanosti u skandal sa lažiranjem utakmica.

Ekipa je i dalje u konkurenciji za titulu evropskog prvaka, a u četvrtfinalu Lige Šampiona sastaće se sa minhenskim Bajernom.

"Nemački tim je vrlo snažan. Možda ne toliko kvalitetan, ali sigurno snažan. Moraćemo da im se suprotstavimo našom tehnikom. Svakako ćemo morati da unapredimo našu pas igru, ako želimo u polufinale", dodao je Ančeloti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.