Ančeloti (za sad) bezbedan u Napoliju

Izvor: B92, 11.Nov.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti (za sad) bezbedan u Napoliju

Iako sitacija u Napoliju nije baš sjajna, trener Karlo Ančeloti, barem za sada, neće izgubiti posao.

Kako su preneli vodeći italijanski mediji, klupa Ančelotija je uzdrmana, ali on do daljnjeg ostaje šef stručnog štaba Napolija.

Kao ključni datum se spominje 27. novembar, odnosno Napolijev meč sa Liverpulom u Ligi šampiona, posle kog će se odlučiti šta će biti sa Karlom Ančelotijem.

Napoli je u subotu odigrao meč bez golova sa Đenoom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se bori za opstanak, što je prilično naljutilo navijače, a i igrači su imali svoju vrstu pobune pošto su odbili da treniraju posle remija sa Salcburgom (1:1) u Ligi šamiona.

Klub iz Napulja je najavio da će se pravno obračunati sa igračima i najavljeno je da će im plate "oslabiti" za 25 odsto. Navijači su posebno bili ljuti na Lorenca Insinjea, Alana i Hozea Kaljehona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.