Anćeloti u problemu, PSŽ ne odustaje od kupovine u Napulju

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti u problemu, PSŽ ne odustaje od kupovine u Napulju

Francuski gigant već neko vreme zainteresovan za vezne igrača Napolitanaca.

Prethodno leto, ali i period pre toga dosta se spekulisalo oko budućnosti Alana. Za odličnog veznog igrača PSŽ je u par navrata slao ponude, ali je De Laurentis uvek ostajao pri svome i velikim potraživanjima odbio nasrtaje francuskog tima koji su na kraju doveli Idrisu Geja iz Evertona.

Ipak po pisanju italijanske štampe, Alan nije bio jedini interesantan igrač Parižanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Nova meta bogatog vladara Lige 1 jester Pjotr Zjelinski. Poljak igra svoju treću sezonu u Anćelotijevom timu, bivši igrač Udinezea je postao jedan od bitnijih šrafova ekipe sa juga Italije. Čelnici PSŽ-a žele da iskoriste to što veznom igraču ističe ugovor kroz godinu i po dana, što smanjuje cenu Poljaka koji je sada procenjen na 40 miliona evra.

Videćemo da li De Laurentis ima snage da se odbrani i od ovog napada PSŽ-a, ili će Italijan konačno prodati nekog iz veznog reda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.