Anćeloti prvi put nije pobedio na Rajku

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti prvi put nije pobedio na "Rajku"

Slavni italijanski trener vidno nezadovoljan napustio Zvezdin stadion.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Slavio je tu na penale sa Milanom 1988. u magli, kao igrač. Slavio je sa Milanom i kao trener, u leto 2006.

Čuveni Karlo Anćeloti ovog utorka sa Napolijem je ipak odneo samo bod sa Zvezdinog stadiona, koji je prihvatio kao nedovoljan.

"Nije bila naša najbolja utakmica. Imali smo prilike, ali promašili smo neka dodavanja, završnice... Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo malo razočarani, ali to je fudbal. Imali smo šansu i trebalo je da budemo efikasniji", izjavio je Italijan za TV Arena sport.

U poslednjih pola sata utakmice njegov tim igrao je u formaciji "4-2-4".

"Hteli smo da pobedimo u ovom meču, imali smo kontrolu, napadali smo sve vreme, ali promašivali smo. Nešto nam je falilo u napadu. Zato smo malo razočarani".

Napolijev cilj ostaje isti.

"Želimo da prođemo grupu. Teško je, ovo je bila prva utakmica i moramo da nastavimo dalje", dodao je Italijan, trostruki šampion Evrope kao trener.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.