Ančeloti produžio ugovor sa Realom – ništa od Brazila?

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 17:50

Ančeloti produžio ugovor sa Realom – ništa od Brazila?

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti produžio je ugovor sa tim fudbalskim klubom do juna 2026. godine.

Kako se navodi na klupskom sajtu, 64-godišnji italijanski trener potpisao je ugovor do 30. juna 2026. godine.

Spekulisalo se da će po isteku ugovora sa Realom, na kraju sezone, Ančeloti preuzeti reprezentaciju Brazila, pa je nastavak saradnje sa "kraljevskim" klubom na neki način iznenađenje.

Prema ranijim navodima, trebalo je da preuzme Brazil po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kupa Amerike, koji se igra od 20. juna do 14. jula.

On je u drugom mandatu na "Santjago Bernabeu", nakon perioda od 2013. do 2015. godine. Do sada je osvojio titulu u Primeri, dve Lige šampiona, dva Kupa kralja, Superkup Španije, dva Superkupa Evrope i dva svetska klupska prvenstva.

Ančeloti je jedan od najboljih trenera svih vremena i jedini je trener koji je predvodio klubove u pet finala Lige šampiona i ima četiri trofeja, nakon što je u dva navrata trijumfovao sa Milanom.

Posle 18 kola Real je prvi na tabeli Primere sa 45 bodova, koliko ima i drugoplasirana Đirona.

Real se plasirao i u osminu finala Lige šampiona i igraće dvomeč sa Lajpcigom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.