Ančeloti pred duel sa Atletikom: Biće teže nego u Superkupu

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 04:46

Ančeloti pred duel sa Atletikom: Biće teže nego u Superkupu

Trener Reala Karlo Ančeloti izjavio je da očekuje težak meč protiv Atletika, ali očekuje da će njegov tim učiniti sve da pobedi gradskog rivala.

Fudbaleri Atletika dočekaće u četvrtak od 21.30 na svom terenu ekipu Reala u osmini finala Kupa kralja.

Ova dva kluba igrala su pre nedelju dana u Rijadu u polufinalu španskog Superkupa.

Real je tada posle produžetaka pobedio 5:3, a kasnije je u finalu savladao Barselonu rezultatom 4:1.

"Sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas očekuje još jedna teška utakmica. Atletiko je vrhunski protivnik, a to su pokazali u Superkupu Španije. Biće teže nego u Rijadu, jer će Atletiko da igra pred svojim navijačima. Igraćemo u najboljem mogućem sastavu s obzirom na umor igrača i dalek put u Rijad", rekao je Ančeloti, prenosi zvanični sajt kluba.

On je podsetio da se u osmini finala Kupa kralja igra jedan meč.

"Uveren sam da će da bude teže nego u Superkupu. Igramo za još jedan trofej. U osmini finala će igrati dva kluba, koja mogu da osvoje Kup kralja. Učinićemo sve što možemo da pobedimo. Svaka utakmica je drugačija. Sutra će da bude nokaut meč, a ne ligaška utakmica. Možda će biti produžetaka ili penala", istakao je trener Reala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.