Ančeloti posle poraza: To mi se nikad nije desilo

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 13:01

Ančeloti posle poraza: To mi se nikad nije desilo

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti govorio je posle poraza od Barselone u "El klasiku".

Taj meč odigran je na stadionu Dalas Kaubojsa u Teksasu pred oko 80.000 ljudi, a Barselona je slavila 3:0.

"Napravili smo mnogo dobrih stvari. Utakmica je bila zanimljiva, dobro smo pritiskali, kretali smo se i imali prilika. Negativno je što smo u prvom delu meča bili loši u prekidima, dok nas je preofranzivna igra koštala gola. Poraz boli, ali ističem dobre stvari. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ekipa je sat vremena dobro igrala", izjavio je Ančeloti.

"Retkost je da pet puta u jednoj utakmici pogodite okvir gola. Mislim da mi se to nikad nije dogodilo. Činilo se da je bio podignut zid ispred Barseloninog gola. Ovo je nov tim, želio sam da vidim kako će se mladi privići. I bilo je dobro, moramo da nastavimo ovako. Stvarali smo prilike bez čistog napadača, tako da ćemo nastaviti sa tom idejom", rekao je italijanski stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.