Ančeloti posle katastrofe: Ovo mnogo boli

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 12:33

Ančeloti posle katastrofe: Ovo mnogo boli

Trener Reala Karlo Ančeloti izvinio se navijačima zbog poraza od Đirone rezultatom 4:2 u meču 31. kola La Lige.

Sva četiri gola za Đironu postigao je Valentin Kasteljanos.

"Ovo boli, moramo da se vratimo što pre. Bila je ovo jedna od najgorih noći. Jako teška... Svi su krivi, svi su bili loši. Neću o pojedincima, svi su odigrali ispod svog nivoa. Odbrambeno smo bili grozni. Baš grozni. Bili smo nervozni, nismo dobijali duele", rekao je italijanski stručnjak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On smatra da Real nije igrao kao ekipa na meču sa Đironom.

"Ovo što ste videli nije bila ekipa. Izvinjavamo se navijačima. Ovo nije bila ekipna igra. Kada igramo kao ekipa, možemo svakog da pobedimo. Kad ne igramo, dogodi se ovo", istakao je Ančeloti .

Real se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli La Lige sa 11 bodova manje od Barselone, ali madridski klub ima i meč više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.