Anćeloti pomaže Milanu!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti pomaže Milanu!

"Rosoneri" bi mogli da dobiju značajnu pomoć od bivšeg trenera.

Karlo Anćeloti očigledno nije zaboravio Milan, kako je spreman da se odrekne jednog od svojih igrača ne bi li pomogao klubu sa "San Sira".

Naime, "Rosoneri" su ostali bez Lukasa Bilje na duži vremenski period, iskusni Argentinac je doživeo nezgodnu povredu i potrebno je pronaći mu adekvatnu zamenu.

Milan ju je po svemu sudeći pronašao na "San Paolu", u pitanju je talentovani Amadu Dijavara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Mladi zadnji vezni nije u Anćelotijevim planovima ove sezone, upisao je samo četiri nastupa u Seriji A ove sezone, pa bi sam fudbaler rado pristao na promenu sredine.

Ideja je da Dijavara ode na pozajmicu na "San Siro" u januaru, do kraja sezone, a konačni su d će dati Karlo Anćeloti.

Kako stvari stoje, mogli bi "Rosoneri" da dobiju vredno pojačanje u januaru, ali će zavisiti i od Uefe, jer se zbog FFP nalaze pod lupom Unije evropskih fudbalskih asocijacija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.