Anćeloti ispisao istoriju evropskog fudbala

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti ispisao istoriju evropskog fudbala

Fudbaleri Bajerna tri kola pre kraja Bundeslige obezbedili su novu šampionsku krunu, ali to je bio prvi trofej za novog trenera kluba Karla Anćelotija, koji je na taj način ušao u istoriju evropskog fudbala.

Naime, on je prvi trener koji je u pet najjačih liga uspeo da osvoji makar jedan trofej u dva najvažnija takmičenja - prvenstvu ili kupu.

Italijan je u svojoj zemlji osvajao trofeje sa Milanom i Juventusom, u Engleskoj sa Čelsijem, Francuskoj sa Pari Sen Žermenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a samo u Španiji nije bio šampion, ali je sa Realom došao do trofeja Kupa kralja i Lige šampiona.

Uprkos eliminaciji u četvrrtfinalu Lige šampiona i porazu u polufinalu Kupa Nemačke u Minhenu ne pomišljaju na rastanak sa Anćelotijem i poručuju da će Italijana zadržati do kraja ugovora, odnosno do leta 2019. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.