Ančeloti: Volim posao u Realu, ali on donosi više patnje nego sreće

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 22:01

Ančeloti: Volim posao u Realu, ali on donosi više patnje nego sreće

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio da posao u španskom klubu donosi više patnje nego sreće.

Italijan se u klub iz Madrida vratio 2021. godine, nakon što je deo ekipe bio od 2013. do 2015. godine.

"Volim svoj posao, posebno sad u Real Madridu. Mislim da je ovo najbolje mesto. Ali ovaj posao donosi više patnje nego sreće jer postoje mnoge poteškoće sa kojima se morate nositi. Uprkos pobedama, i dalje ima ljudi koji nisu srećni, uvek će se naći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač koji je razočaran što ne igra ili tako nešto. Sve to utiče na vas. Možete deliti radost, ali ne možete deliti patnju. Dobro mi ide, ali to je više patnja nego sreća", izjavio je Ančeloti za "Marku".

Real u sredu 6. marta dočekuje Lajpcig u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Pred duel sa Nemcima, Karlo je optmista, ali ističe da njegov tim može i bolje. U prvom meču slavili su sa 1:0.

"Analizirali smo prvi meč, ono što je dobro i što bi moglo da se popravi. Možemo da se poboljšamo. Patili smo na defanzivnom nivou i tu moramo da ispravimo greške. Lajpcig je tim koji je opasan iz tranzicije. Imaju brze napadače. Ridiger nam se vraća, to će nam svakako pomoći. Moramo da odigramo ceo meč dobro, to će nam doneti pobedu u ovom dvomeču", jasan je Italijan.

Ančeloti je tokom karijere vodio Ređinu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, PSŽ, Bajern, Napoli, Everton i Real.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.