Anćeloti: Realu ne treba Levandovski

Izvor: N1 televizija, 20.Jul.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Realu ne treba Levandovski

Novi trener Bajerna iz Minhena Karlo Anćeloti smatra da su glasine da Real Madrid želi da kupi Roberta Levandovskog neistinite.

"Pored sjajnih igrača koje ima u napadu poput Kristijana Ronalda, Gereta Bejla i Karima Benzeme Realu zaista nije potreban Levandovski. Jednostavno ne uklapa se u taj sistem.Uostalom Bajern ne želi da proda jednog od najboljih fudbalera na svetu, jer puno znači ekipi " rekao je Anćeloti.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Anćeloti: Levandovski ostaje u Minhenu

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jul.2016, 11:38

Robert neće otići u Madrid. Ne bih ga menjao ni za koga na svetu - jasan je trener Bajerna Veoma je tražen Robert Levandovski na tržištu ovog leta. Za njegove usluge su zainteresovani mnogi, a posebno se u tim namerama ističe madridski Real. Međutim, trener Bajerna Karlo Anćeloti nema...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.