Ančeloti: Nismo zaslužili poraz

Izvor: B92, 04.Jan.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti: Nismo zaslužili poraz

Trener madridskog Reala Karlo Ančeloti rekao je posle kraja niza od 22 pobede da njegov tim nije zaslužio da izgubi od Valensije.

’Slepi miševi’ su pobedili Real sa 2:1 na „Mestalji“, a trijumf im je doneo Nikolas Otamendi, koji je tako ujedno onemogućio ’kraljevski klub’ da pokuša da stigne svetski rekord od 24 pobede zaredom.

Odigrali smo dobru utakmicu i nismo zaslužili da izgubimo. Ali, nismo imali dovoljno sreće da postignemo gol iz šansi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje smo imali. Nismo iskoristili svoje šanse, a u fudbalu može sve da se desi. Timski rad je bio dobar. Ovo je poraz koji smo jednostavno morali nekad da doživimo, ali ne smemo da zaboravimo sve što smo do sada postigli“, istakao je Ančeloti.

Real je bio neporažen još od 13. septembra, kada je izgubio u gradskom derbiju od Atletika.

Defanzivac Reala Serhio Ramos složio se sa svojim trenerom, ali je istakao da je Valensija odigrala odlično.

Moramo da odamo priznanje Valensiji. Žao nam je što smo ispustili tri boda i što je našem nizu došao kraj, ali je prvenstvo dugo. Nijednog trenutka nismo rekli da smo osvojili titulu i nećemo ni reći da smo je izgubili. Valensija je igrala svoju igru i odradila je sjajan posao“, naglasio je Ramos.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anćeloti: "Morali smo da izgubimo"

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2015

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je njegov tim morao da izgubi pre ili kasnije, a fudbaler tog tima Serhio Ramos ocenio je da će poraz ojačati ekipu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.