Ančeloti: Nema odmora za Ronalda

Izvor: B92, 11.Apr.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti: Nema odmora za Ronalda

Trener Reala Karlo Ančeloti rekao je posle pobede nad Eibarom da je njegovim igračima nedostajalo više motivacije.

Kraljevski klub trijumfovao je sa 3:0, ali je mislima više bio u meču Lige šampiona sa Atletikom koji se igra u utorak.

Italijanski stručnjak njie izveo najjači sastav, ali je ceo meč odigrao Kristijano Ronalo. Ančeloti ističe da za Portugalca nema odmora.

"Odmor uoči Lige šampiona? Drugima je bio potrebniji. Uostalom, u sredu se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odmorio. "Priznajem, možda je nedostajalo više motivacije kod mojih igrača, s obzirom na meč u Ligi šampionakoja nas čeka u utorak, pa je zato ova utakmica i više nego dobro završena", rekao je Ančeloti i osrvnuo se na meč sa gradskim rivalom.

"Posljednji rezultati protiv njih nas veoma motivišu. Biće to jako teška utakmica za nas i daćemo sve od sebe da im uzvratimo za ispadanje iz Kupa", rekao je Italijan.

Na konstataciju novinara da je Real pobedio sa drugi timom, trener Eibara je rekao: "Kristijano, Varane, Isko, Marselo... Mislim da Realov drugi tim uopšte nije loš.“

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.