Ančeloti: Ne odlazim u Čelsi

Izvor: Blic, Beta, 12.Apr.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti: Ne odlazim u Čelsi

Trener italijanskog fudbalskog kluba Milana Karlo Ančeloti odbacio je danas medijske spekulacije da će sledeće sezone voditi ekipu Čelsija.

"Isključujem mogućnost odlaska u Čelsi. Takođe, ne prelazim ni u Mančester junajted", rekao je Ančeloti novinskoj agenciji ANSA posle pobede nejgove ekipe nad Kjevom od 1:0.

Italijanski trener ranije je izjavio da namerava da produži ugovor sa Milanom koji ističe u junu 2010. godine.

Ekipa Milana nalazi se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trećem mestu prvoligaške tabele sa 12 bodova zaostatka za vodećim Interom.

Čelnici Milana ranije su saopštili da zahtevaju od Ančelotija minimum treću poziciju na tabeli.

Ančeloti je trener sa najdužim stažom u Seriji A. On je u Milan došao 2001. godine, a predvodio je Milan do dve titule u Ligi šampiona 2003. i 2007. godine, ali je samo jednom osvojio titulu šampiona Italije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ančeloti: Ne odlazim u Čelsi

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2009

RIM, 11. aprila 2009. (Beta-Rojters) - Trener italijanskog fudbalskog kluba Milana Karlo Ančeloti odbacio je medijske spekulacije da će sledeće sezone voditi ekipu Čelsija. "Isključujem mogućnost odlaska u Čelsi. Takođe, ne prelazim ni u Mančester junajted", rekao je Ančeloti novinskoj agenciji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.